Har barnet ditt flyskrekk?

Er barnet ditt redd for å fly? Skal familien på ferie som innebærer en flytur, men et av barna vil ikke være med pga flyskrekk? Dette er en kjent problemstilling for flere barnefamilier. Etter en del forespørsler fra fortvilte foreldre med barn som var redde for å fly, startet vi opp med  egne flyskrekk-kurs spesielt tilpasset for barn mellom 6-12 år.

Kurset legger vekt på å gi barna kunnskap om hva som skjer i kroppen når de blir redde, hvordan de kan kontrollere redselen sin og mye om fly og flyvning. De får med seg gode verktøy som kan brukes før, under og etter flyvningen.

Familien tjener mye på å ta barnets frykt på alvor. De aller fleste barn er raske til å  avinstallere redselen sin og opplevelsen for barnet og familien blir ofte en  annen etter et slikt kurs.

Det er fortsatt noen ledige plasser på kurset tilpasset barn 10. Juni 2017.

Påmelding

 

20160605_123851.jpg